Uw winkelwagen is leeg

Presentatie & Verpakkingen

Presentatie & Verpakkingen

Presentatie en verpakkingen | Baktotaal Bouwhuis

Wanneer je iets lekkers hebt gemaakt en je moet dat vervoeren, dan is het belangrijk om je gebak goed in te pakken. Het zou immers zonde zijn als je zorgvuldig opgemaakte gebakjes omvallen of uit elkaar vallen omdat ze niet goed verpakt zijn. Wanneer je gebak in een winkel koopt wordt dit ook niet voor niets altijd zorgvuldig ingepakt. De bakker heeft niet voor niets zo zijn of haar best gedaan om er wat moois van te maken. Daarom vind je bij Baktotaal Bouwhuis een breed assortiment materialen om je gebak, koekjes en andere baksels netjes te verpakken.

Zowel voor professioneel als thuisgebruik

De verpakkingen die je op onze website vindt zijn zowel geschikt voor thuisgebruik voor de enthousiaste hobby bakker als voor de professional. Naast degelijke verpakkingsmaterialen vind je in onze webshop ook producten voor hygiëne, bakboeken en de juiste kleding voor tijdens het bakken. Zo kun je in één keer alles aanschaffen wat je nodig hebt als je gaat bakken en daarbij wilt zorgen voor een professionele presentatie.

Maak je bakkersuitrusting compleet

Wil je het bakken van brood, koekjes, gebakjes en cakes professioneel aanpakken? Bestel dan nu direct alles wat je nodig hebt in onze webshop. Je vindt alles wat je nodig hebt aan presentatie en verpakkingen in de webwinkel. Handige gebaksdozen, handige taartstandaards om je baksels mooi te presenteren en handige cakeboards en cakedrums voor taarten en cakes. Zo zorg je in een handomdraai voor probleemloos vervoer of een mooie presentatie. Alle bestelde artikelen worden binnen enkele dagen bij je thuis bezorgd.

arrow_upward