Uw winkelwagen is leeg

Fondant

Fondant

Fondant kopen

Fondant wordt voor veel verschillende lekkernijen gebruikt. Er wordt daarbij onderscheid gemaakt tussen rolfondant en modelleerfondant. Rolfondant wordt gebruikt om taarten en gebakjes mee te bekleden. Wil je fondant figuurtjes maken of kleinere versieringen op een taart, cake of koekjes aanbrengen dan kun je daar het beste modelleerfondant voor kopen. Fondant kopen kun je bij Baktotaal Bouwhuis eenvoudig doen via de webshop.

Fondant wordt al heel lang gebruikt

Fondant wordt gemaakt door glucose en suiker te koken. Zo ontstaat een kneedbare massa die gemakkelijk kan worden gemodelleerd. Om variatie aan te brengen kan de fondant worden vermengd met kleur- en smaakstoffen, zo kun je koffie-, citroen- of chocoladefondant maken. Bij Baktotaal Bouwhuis kun je verschillende soorten fondant kopen in verschillende smaken en kleuren. Zo kun je eindeloos variëren met het versieren van gebak. Fondant is ook uitstekend geschikt voor het vullen van je zelfgemaakte bonbons. Fondant kopen bespaart je de moeite van het zelf maken, dat sommige thuisbakkers te veel werk vinden. Als je vaak fondant gebruikt bij het bakken is het sowieso een stuk makkelijker om het kant-en-klaar in huis te hebben.

Bestel nu direct fondant online

Wij maken het je makkelijk, fondant bestellen kan nu eenvoudig via onze webwinkel. Standaard witte fondant is verkrijgbaar in handige grootverpakkingen. Je kunt deze desgewenst zelf kleuren door er kleurstof aan toe te voegen. Kleurstof is eveneens in onze webshop verkrijgbaar. Of maak je keuze uit ons ruime aanbod in smaken en kleuren in kleinere verpakkingen en wij zorgen ervoor dat je je bestelling binnen enkele dagen in huis hebt. Vergeet vooral niet om ook andere ingrediënten voor je baksels direct mee te bestellen. Zo kun je meteen aan de slag om je huisgenoten of bezoek te verrassen met zelfgemaakte lekkernijen.

arrow_upward