Uw winkelwagen is leeg

Gebaksdozen

Gebaksdozen

Breed assortiment aan gebaksdozen | Baktotaal Bouwhuis

Gebaksdozen zijn er in vele soorten en maten. Het maakt immers verschil of je een grote taart van 30 cm doorsnede wilt vervoeren of een paar kleine gebakjes. De meeste winkeliers die gebak verkopen hebben dan ook dozen in verschillende maten. Afhankelijk van wat de klant wil kopen en hoe veel daarvan wordt een bepaalde maat gebaksdoos gebruikt. Zo weet je vooraf altijd dat de gebakjes goed in de doos passen. Het is handig om gebaksdozen helemaal te vullen, dan kan het gebak tijdens het vervoer niet gaan schuiven of omvallen.

Handige zwanenhals dozen

De meest verkochte gebaksdoos is de zogenaamde zwanenhals doos. Deze is gemakkelijk en snel te vouwen en in veel verschillende maten te verkrijgen. Deze dozen zijn gemakkelijk in elkaar te vouwen op het moment dat je er eentje nodig hebt. Omdat deze dozen in verschillende maten verkrijgbaar zijn kun je ze voor allerlei soorten taarten, cakes en gebak gebruiken. De gebaksdoos is stevig zodat je je baksels er veilig in kunt vervoeren of laten vervoeren. Je kunt ook gebruik maken van grappige cupcake doosjes met venster, zodat de ontvanger alvast kan zien wat voor lekkers hem te wachten staat.

Bestel allerlei gebaksdozen eenvoudig online

Als je heel erg je best hebt gedaan op je taart, gebakjes of cake, dan wil je die natuurlijk ook mooi presenteren. Als je het gebak nog ergens mee naartoe moet nemen dan is een taartdoos een heel handige manier om je gebak te vervoeren. Je kunt de maat van de doos precies afstemmen op de grootte van je taart of de hoeveelheid gebakjes. Door het ruime assortiment gebaksdozen bij Baktotaal Bouwhuis is er altijd een geschikte doos te vinden.

arrow_upward