Uw winkelwagen is leeg

Kleding

Kleding

Bakkerskleding

Werken in de bakkerij vraagt om kleding die daarbij past. Enerzijds moet de kleding voldoen aan alle hygiënische eisen (HACCP), omdat je met voedingsmiddelen werkt en omdat de kleding die je draagt altijd direct contact met de huid heeft. Anderzijds speelt het draagcomfort een grote rol. Je moet je immers meerdere uren per dag prettig en vrij kunnen bewegen in je bakkerskleding. En, omdat het oog ook wat wil, wordt er bij het ontwikkelen van nieuwe modellen altijd rekening gehouden met actuele trends op het gebied van modellen en materialen.

Uitstekende kwaliteit kleding

De bakkerskleding die je in onze webshop vindt, is het bewijs dat je al deze factoren mee kunt nemen in je bedrijfskleding. Modieus, gemakkelijk te reinigen en het gebruiksgemak ligt op een hoog niveau. Je kunt bij ons alle kledingstukken die je in de bakkerij nodig hebt uit voorraad en per stuk kopen.

Ruim assortiment kleding voor in de bakkerij

Kijk in onze productcategorieën voor het model dat je wenst en de maat of maten die je nodig hebt. Wij verkopen onder andere: bakkersbroeken voor mannen en voor vrouwen, koksjassen, schorten en sloven, sokken, bakkers- en koksmutsen en diverse wegwerpartikelen voor eenmalig gebruik. Daarnaast bieden wij ook een assortiment werkschoenen en klompen aan, voor in de bakkerij of winkel. Voor al onze bakkerskleding geldt dat er niet is bezuinigd op kwaliteit en draagcomfort, waardoor er een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding ontstaat.

arrow_upward