Uw winkelwagen is leeg

Cakeboards en Cakedrums

Cakeboards en Cakedrums

Groot assortiment cakeboards en cakedrums

Wanneer je een cake of taart bakt wil je die natuurlijk ook mooi presenteren. Zeker als het om een mooi opgemaakte taart gaat. Als je de taart eerst nog moet vervoeren voordat deze aangesneden en uitgeserveerd gaat worden wil je natuurlijk wel dat hij heel aankomt. Zo kunnen de gasten eerst je baksel nog bewonderen voordat ze ervan gaan smullen. Voor dit doel gebruik je cakeboards en cakedrums. Een cakedrum is een stuk dikker en steviger dan een cakeboard. Je kunt een cakedrum vergelijken met een wegwerp taartschaal.

Presenteer je gebak op een nette manier

Als je je taart op een cakedrum presenteert heb je direct een luxe taartschaal. Het grote voordeel is dat het een wegwerp schaal is. Ideaal als je je gebak ergens mee naartoe neemt. Geen afwas achteraf of vuile schalen die je weer mee naar huis moet nemen. De cakedrum is dik en stevig en buigt niet door. Door de speciale structuur kun je er ook taarten op serveren die vocht verliezen zoals een taart met veel vruchten of een ijstaart. De cakedrum is omkleed met folie en ziet er dus prima uit om je taart professioneel aan te bieden. Je kunt er prima mee voor de dag komen, ook in een wat chiquer gezelschap.

Cakedrums en cakeboards in diverse maten

Bij Baktotaal Bouwhuis vind je een cakeboard of een cakedrum in diverse maten. Zowel in het vierkant als ronde modellen. Zo is er altijd een onderlegger voor je gebak die precies past. Je kunt cakedrums en cakeboards natuurlijk direct mee bestellen als je de ingrediënten voor je taart gaat uitzoeken.

arrow_upward