Uw winkelwagen is leeg

Transport en Opslag

Transport en Opslag

Transport en opslag | Baktotaal Bouwhuis

Soms is het nodig om brood, gebak of taarten te transporteren. Den bijvoorbeeld aan een bakkerij die producten levert voor een ziekenhuis of verzorgingstehuis of voor een hotel of restaurant. Wanneer je je producten moet vervoeren wil je er natuurlijk voor zorgen dat alles heel aankomt en dat er tijdens het transport niets omvalt. Hiervoor vind je bij Baktotaal Bouwhuis de ideale producten. Alles voor transport en opslag van producten is in de webshop te vinden.

Handige transportboxen

Transportboxen zijn ideaal voor het vervoeren van je producten. Je kunt ze hierin goed verpakt vervoeren waardoor je de kans op beschadiging een stuk kleiner maakt. De handige platenwagens zijn weer ideaal om je vers gebakken brood of gebak van de bakkerij naar de winkel te vervoeren. Zo hoef je maar één keer te lopen en kun je de producten direct in de vitrines of brood schappen plaatsen. De meeste bakkerijen maken dan ook graag gebruik van deze handige platenwagens. Ook losse onderdelen zoals wielen zijn verkrijgbaar zodat je indien nodig zelf een reparatie kunt uitvoeren om langer van je platenwagen gebruik te kunnen blijven maken.

Alles voor transport en opslag bij Baktotaal Bouwhuis

De beste en handigste hulpmiddelen voor transport en opslag vind je natuurlijk in de webwinkel van Baktotaal Bouwhuis. En niet alleen bieden wij een ruim assortiment, maar ook nog eens voor zeer aantrekkelijke prijzen. Ga je dus je bakkerij inrichten of zijn je transport- of opslagmiddelen aan vervanging toe? Bekijk dan ons ruime aanbod en bestel direct.

arrow_upward