Uw winkelwagen is leeg

Taartstandaarden

Taartstandaarden

Taartstandaarden | Baktotaal Bouwhuis

Wanneer je een taart hebt gebakken die uit meerdere delen bestaat, zoals bij voorbeeld een bruidstaart, dan wil je die natuurlijk ook mooi presenteren. Dit kan prima met een taartstandaard. Deze kun je kant-en-klaar kopen maar je kunt er ook voor kiezen om losse onderdelen te bestellen zodat je een taartstandaard naar eigen inzicht in elkaar kunt zetten. Het voordeel van losse onderdelen is bovendien dat je de taartstandaard steeds aan kunt passen aan de taart die je op dat moment wilt presenteren. Dit maakt het zelfbouwsysteem erg flexibel. Het wordt om die reden veel door professionals gebruikt die vaak verschillende soorten taarten maken voor hun klanten.

Presenteer je gebak op een professionele manier

Een taartstandaard kun je ook prima gebruiken voor het presenteren van losse gebakjes. Het grote voordeel is dat je het gekozen stuk taart aan de gast direct kunt uitserveren zonder dat je ingewikkeld hoeft te doen. Dat gaat een stuk gemakkelijker dan wanneer iemand perse het gebakje wil hebben dat midden in de taartdoos tussen alle anderen in staat. Zie dat er dan maar eens netjes en zonder knoeien uit te krijgen. Je kunt bij Baktotaal Bouwhuis kiezen uit verschillende maten en modellen taartstandaarden en etagères.

De leukste presentatieartikelen online kopen

Zoals je van Baktotaal Bouwhuis gewend bent bieden we een zeer ruim assortiment. Daar horen uiteraard ook allerlei presentatiemiddelen bij. Wil je een taartstandaard kopen dan heb je in de webshop volop keuze uit verschillende modellen. Of koop losse onderdelen zodat je zelf je taartstandaard kunt samenstellen.

arrow_upward