Uw winkelwagen is leeg

IJstoppings en Siropen

IJstoppings en Siropen

IJstoppings en siropen | Bouwhuis.com

Als je zelf ijs maakt of kant en klaar ijs gebruikt, dan wil je dat natuurlijk extra lekker maken. Dat doe je nu heel gemakkelijk met het ruime assortiment ijs toppings en siropen van Baktotaal Bouwhuis. Je kunt de lekkerste softijsjes maken met bijvoorbeeld een heerlijke chocolade- of nootjesdip. Of maak een grappig “smurfenijsje” met de blauwe smurfendip. Kinderen zullen het zeker geweldig vinden. Met de heerlijke siropen kun je bovendien ook de lekkerste milkshakes maken.

Maak van ieder ijsje een traktatie

Door gebruik te maken van een lekkere ijstopping kun je van een simpel roomijsje een lekkere traktatie maken. En zo’n ijsje is niet alleen lekker, het ziet er ook nog eens extra feestelijk uit. Je maakt in een handomdraai een luxe dessert door een versiering op je ijs aan te brengen met behulp van de smakelijke siropen. Deze siropen zijn niet alleen lekker, als je een beetje handig bent kun je er een mooie versiering van maken, bijvoorbeeld om het bord mee op te maken voor het serveren van een luxe nagerecht. De versieringen voor ijs zijn lang houdbaar en dus kun je gerust meerdere soorten bestellen. Zo kun je ook nog eens lekker afwisselen. Wil je alles zelf doen dan maak je natuurlijk ook je eigen ijs. De ingrediënten daarvoor vind je eveneens in de webshop. Zo kun je een ijsje maken dat nergens anders verkrijgbaar is. Ideaal om jezelf te verwennen, maar ook uitermate geschikt als exclusief artikel in je winkel of restaurant.

Bestel diverse ijstoppings en siropen online

Is de zomer weer in zicht en wil je genieten van het lekkerste ijs? Bestel dan vandaag nog je ijs toppings en siropen in onze webwinkel. Je haalt absolute kwaliteit in huis om de lekkerste ijsjes te maken.

arrow_upward