Uw winkelwagen is leeg

IJs Wereld

IJs Wereld

De IJswereld van Baktotaal Bouwhuis

Bij Baktotaal Bouwhuis bevat het assortiment niet alleen artikelen om brood en banket van te maken. Want ijs hoort er ook zeker bij. IJs wordt geserveerd als lekker tussendoortje op een zomerse dag, maar natuurlijk ook als dessert. Je kunt er eindeloos mee variëren, omdat ijs in allerlei smaken is te maken. Vooral de Italianen zijn er goed in, hun ijs wordt over de hele wereld geroemd. Maar je kunt nu ook zelf de lekkerste soorten ijs maken door er zelf ingrediënten aan toe te voegen.

Diverse toppings en siropen

In de ijswereld van Baktotaal Bouwhuis vind je niet alleen de ingrediënten voor de lekkerste soorten ijs. In het assortiment zijn ook de bekende eetbare ijshoorntjes opgenomen, de zogenaamde oublie wafels. Deze wafels kun je eenvoudig vullen met je zelfgemaakte ijs. Met de siropen en toppings kun je je ijsjes bovendien extra lekker maken. Kies uit vrolijke ijsdips of een heerlijke warme chocolade dip voor een originele Dame Blanche. Als je een luxe dessert met zelfgemaakt ijs wilt maken dan kun je prima terecht in onze webshop. Je vindt er alles wat je nodig hebt om het lekkerste ijs te maken. En als je ijs gereed is dan wil je het natuurlijk ook mooi uitserveren. Ook daar is aan gedacht in de ijswereld van Baktotaal Bouwhuis met een uitgebreide collectie ijs lepels van superieure kwaliteit.

Het lekkerste ijs online bestellen

Wil je zelf ijs maken in de lekkerste smaken? Bestel dan nu alles wat je nodig hebt om de lekkerste ijsjes te maken. Diverse smaken en toppings kunnen je ijsjes zowel lekker maken als mooi om te zien. Want als professionele verkoper wil je natuurlijk dat je producten er ook goed uitzien.

arrow_upward