Uw winkelwagen is leeg

Toppings

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Callebaut Rode Bessen & Frambozen Topping 1 kg
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 7,99 7,54 excl
Callebaut Caramel Topping 1 kg
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 10,19 9,61 excl
Callebaut Chocolade Topping Puur 1 kg
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 7,99 7,54 excl
Njoy Topping Aardbei (500ml)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 3,79 3,58 excl
Njoy Topping Chocolade (500ml)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 3,79 3,58 excl
Njoy Topping Salted Caramel (500ml)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 4,99 4,71 excl
Njoy Topping Framboos (500ml)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 4,29 4,05 excl
Njoy Topping Kiwi (500ml)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 4,29 4,05 excl
Marshmallow Fluff Naturel 213 gram
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 2,89 2,73 excl
Marshmallow Fluff Aardbei 213 gram
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 2,79 2,63 excl
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Toppings online bestellen

Toppings worden, zoals de naam al aangeeft, gebruikt om gebak te garneren. Je kunt er een versiering of dun laagje mee aanbrengen op bijvoorbeeld een taart of cake. Op dit laagje kun je vervolgens vruchten, chocolade versieringen of slagroom doen om van je gebak een mooie traktatie te maken. De toppings zijn verkrijgbaar in veel verschillende smaken, waaronder populaire varianten zoals aardbeien, chocolade en karamel. De toppings worden geleverd in handige doseerflacons of hersluitbare emmers. Je kunt door de ruime keuze eindeloos variëren met het toepassen van toppings voor je gebak. Zo kun je ook eenvoudig een heel andere smaak geven aan taarten die in de basis hetzelfde zijn.

Toppings voor cupcakes

Cupcakes bakken is in de loop der jaren steeds populairder geworden. Ze worden niet alleen door professionele bakkers gemaakt maar ook door vele enthousiaste thuisbakkers. Dit komt vooral omdat cupcakes vrij eenvoudig zijn te maken. Met de handige cupcake vormen, eveneens te koop bij Baktotaal Bouwhuis, maak je in een handomdraai een schaal vol cupcakes. Maar die moeten natuurlijk nog wel worden versierd om ze extra leuk en vooral lekker te maken. Hierbij komen de toppings prima van pas. Je kunt er een cupcake niet alleen een leuk kleurtje mee geven maar ook de smaak verandert meteen. Daarnaast maakt de topping het gemakkelijker om versieringen op de cupcakes aan te brengen omdat deze door de toppinglaag gemakkelijker blijven plakken. Alle toppings kunnen zonder problemen ook als cupcake toppings worden gebruikt.

Bestel nu jouw favoriete toppings

Wil je je gebak extra lekker maken met een heerlijke topping? Bestel deze dan direct mee als je de basis ingrediënten bestelt voor heerlijke cupcakes, taarten of gewone cakes. Je bestelling wordt zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd.

arrow_upward