Uw winkelwagen is leeg

Toppings en Vullingen

Toppings en Vullingen

Toppings en vullingen online

Als je een taart of cake gaat maken dan is het lekkerste natuurlijk de vulling of de decoratie. Welke je gebruikt is geheel afhankelijk van je eigen persoonlijke voorkeur. In veel recepten kun je de vulling eenvoudig vervangen door een andere om eens te variëren of als je de vulling die in het recept wordt genoemd niet lekker vindt. Er zijn vele mogelijkheden. Binnen het assortiment van Baktotaal Bouwhuis vind je onder andere mixen voor bavarois, botercrème, mousse en room. Daarnaast hebben we verschillende varianten decoratiematerialen om je gebak niet alleen extra lekker maar ook extra aantrekkelijk te presenteren. Het oog wil tenslotte ook wat.

Vullingen eenvoudig te bereiden

Veel van onze vullingen verkopen wij in poedervorm. Dit heeft als groot voordeel dat het lang houdbaar is. Als je kant en klare bavarois zou kopen dan moet je die direct verwerken. Bavarois of room in poedervorm daarentegen kun je lang bewaren. Pas als je het nodig hebt bereid je de hoeveelheid die benodigd is voor het recept met melk of water. De rest berg je weer op en kan worden bewaard voor een volgende keer. Door de grote hoeveelheid smaken is er altijd wel een topping of vulling te vinden die bij jou in de smaak valt. Kies voor een heerlijke chocolademousse, of een lekker frisse vruchtenbavarois. Je kunt er de heerlijkste desserts mee maken of verwerk het in lekkere taarten, cakes en gebakjes.

Het beste assortiment

Je kunt nu eenvoudig je benodigde vullingen en toppings bestellen in onze webshop. Als je een taart, gebakjes of koekjes wilt gaan bakken, bestel dan direct de benodigde vulling mee. Zo heb je alle ingrediënten direct bij de hand en kun je direct aan de slag. Wij zorgen ervoor dat je je bestelling binnen enkele dagen in huis hebt.

arrow_upward