Uw winkelwagen is leeg

Mixen

Mixen

Wanneer je gaat bakken is het handig om daarvoor een mix te gebruiken. Hiermee bespaar je tijd omdat je bepaalde ingrediënten zoals meel en rijsmiddel niet meer hoeft te mengen. Dit zit allemaal al in de bakmix en hoef je dus niet meer apart af te wegen en toe te voegen. Met de mixen van Bouwhuis.com kun je direct aan de slag. Uiteraard leveren we alleen mixen van topkwaliteit voor het beste bakresultaat.

Wat gaat het worden, banket, brood of koekjes?

Als je gaat bakken moet je natuurlijk eerst bepalen wat je wilt gaan maken. Je vindt in ons assortiment verschillende mixen in verschillende verpakkingen. Je kunt een pak van een kilo kopen, maar wil je regelmatig zelf brood bakken dan is een zak van 5 kilo misschien wel handiger. De mixen zijn lang houdbaar, mits je ze droog bewaart. Maak dus snel je keuze uit ons ruime assortiment en bestel vandaag nog één van onze handige bakmixen.

Mixen voor verschillende lekkernijen

In ons assortiment vind je mixen voor banketbrood en koekjes. Dus wat je ook wilt gaan maken, je kunt hier direct de benodigde bakmix bestellen. Maak je keuze en bestel de bakmixen eenvoudig online!

Wij leveren snel de lekkerste bakmix bij je thuis

Als je vandaag nog je bestelling aan ons doorgeeft (voor 16:00u) zorgen wij ervoor dat je je bestelling de volgende werkdag in huis hebt. Online bakmix kopen doe je in de webshop van Bouwhuis.com! De lekkerste bakmixen voor onder andere banket, brood en koekjes. 

arrow_upward