Uw winkelwagen is leeg

Marsepein en Spijs

Marsepein en Spijs

Marsepein en Spijs koopt u bij Bouwhuis.com

Marsepein roept direct associaties op met vrolijke zaken als feest en liefde. De verrukkelijke geur is niet te versmaden. Al eeuwenlang, want deze lekkernij is al sinds de zeventiende eeuw in Nederland bekend. Het is de voorloper van de tegenwoordige Valentijnskaart. Vroeger stond de gift van dit snoepgoed gelijk aan ꞌhet snoepje dat je aan je geheime liefde gafꞌ. 

Amandelspijs

Het bestaat uit amandelen en suiker. Denkend aan dit snoepgoed, denk je meteen aan Sinterklaas. Het Sinterklaasfeest is niet compleet zonder deze lekkernij. De zoete delicatesse wordt ook veelvuldig als decoratie gebruikt voor (bruids)taarten en gebakjes. Handgemaakte figuurtjes zijn al een cadeau op zich. De amandelspijs wordt daarbij gekleurd met een natuurlijke levensmiddelenkleurstof. Om uitdroging tegen te gaan, is het goed om dit smakelijke gerecht in plastic folie te bewaren. Hiermee blijft het langer houdbaar, beter verwerkbaar en goed op smaak.

Heerlijk marsepein en spijs

Als je op zoek bent naar diverse kleuren marsepein dan ben je bij Baktotaal Bouwhuis aan het juiste adres. Varieer er mee en gebruik het bij taarten of als vulling voor heerlijke gebakjes. Kneed de lekkernij in allerlei vormen of gebruik de uitsteekvormpjes om er grappige figuurtjes van te maken. Marsepein is te koop in verschillende hoeveelheden. We hebben een grote verpakking van 10 kg voor de mensen die veel met marsepein aan de slag moeten en je kan ook bij ons terecht voor kleinere hoeveelheden. Naast marsepein hebben we ook overheerlijke amandelspijs te koop in onze webshop. Met deze lekkernij kun je ook eindeloos variëren, je kan het bijvoorbeeld bij banketletters of bij kerstkransen gebruiken. Vooral tijdens de feestdagen wordt deze lekkernij erg veel gegeten. Bekijk het aanbod in onze webshop!

arrow_upward