Uw winkelwagen is leeg

Foodprinters

Foodprinters

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Foodprinter IP7250 + 1 set Cartridges
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 159,99 132,22 excl
Foodprinter IP7250 + 1 set Cartridges + Frostysheets
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 174,99 144,62 excl
Foodprinter IP7250 Starterspakket
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 209,99 173,55 excl
Foodprinter A3 formaat IX6850 + 1 set Cartridges**
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 299,99 247,93 excl
Foodprinter TS5050 + 1 set Cartridges
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 189,99 157,02 excl
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Foodprinters van Baktotaal Bouwhuis.com

Om gebruik te kunnen maken van geprint eetbaar papier heb je een speciale foodprinter nodig. Deze printer werkt met cartridges met eetbare inkt. Gewone printerinkt is uiteraard niet-eetbaar en kun je dus niet gebruiken op eetbaar papier. Je vindt bij Baktotaal Bouwhuis verschillende modellen levensmiddelen printers. Er zijn twee modellen, te weten voor A4 of A3 formaat afdrukken. In de meeste gevallen kun je volstaan met een A4 afdruk, maar als je grotere afdrukken wilt kunnen printen dan is dat mogelijk met het A3-model. Deze food-printer kun je op de gebruikelijke manier aansluiten op je laptop of computer. De afdruk kun je inladen en bewerken met een fotobewerkingsprogramma naar keuze.

Voor elke gelegenheid gebruik maken van eetbaar papier

Met de foodprinter kun je probleemloos een afdruk maken op eetbaar papier. Je legt het papier van je keuze, bijvoorbeeld icing paper of frosty sheets. Vervolgens print je de gewenste afbeelding. Deze kun je eventueel bijsnijden zodat hij precies op een taart past. Natuurlijk kun je ook meerdere kleine afbeeldingen printen om gebakjes of koekjes mee te versieren. Vooral kinderen vinden het geweldig om een taart te krijgen met hun foto erop, bijvoorbeeld voor hun verjaardag of bij het behalen van een diploma. Maar je kunt de foodprinter ook gebruiken voor zakelijke doeleinden, bijvoorbeeld voor het decoreren van gebakjes met een bedrijfslogo.

Mooie afwerking met de producten van Bouwhuis

Je kunt bij Baktotaal Bouwhuis een eetbare inkt printer aanschaffen in combinatie met de benodigde cartridges. Daarnaast is er een starterspakket waarbij ook twee soorten eetbaar papier zijn inbegrepen alsmede een bus glansspray. Hiermee kun je de afbeelding extra mooi afwerken en een glanzend effect meegeven, nadat je hem op een taart hebt gelegd.

arrow_upward