Uw winkelwagen is leeg

Eetbaar Printen

Eetbaar Printen

Eetbaar printen met de producten van Bouwhuis.com

Bouwhuis is sinds jaar en dag dé eetbaar printen specialist van Nederland en België. Eetbaar printen wordt ook wel foodprinting of edible cake printing genoemd. Eetbare prints worden gebruikt voor het decoreren van taarten, gebakjes, koekjes en chocolade. Je kunt op deze manier een traktatie een geheel eigen uiterlijk geven. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor een bedrijf dat jubileert. Je kunt dan het logo van je bedrijf met het jubileumjaar op bijvoorbeeld een taart of gebakjes laten zetten. Erg leuk voor tijdens de feestelijke receptie. Maar foodprinting is ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje. Ieder kind vindt het geweldig om een verjaardagstaart te hebben met zijn eigen foto erop.

Verschillende soorten eetbaar print papier

Het papier dat wordt gebruikt is eetbaar. Er zijn verschillende soorten eetbaar papier verkrijgbaar. Wij bieden de volgende soorten aan: Icing sheets (oftewel: fondantpapier of suikerpapier), Frosty sheets (frosting papier), Chocoprint vellen (chocoprints), Koekjessheets en Ouwel papier (ook wel bekend als hosty of snoeppapier). Ook de inkt is eetbaar en wordt gebruikt in combinatie met een speciale foodprinter (grofweg in twee varianten verkrijgbaar: A3 en A4). Deze printer en de eetbare inkt zijn eveneens verkrijgbaar bij Baktotaal Bouwhuis. De foodprinters werken probleemloos met onze eetbare inkt cartridges. Onze levensmiddelen inkt cartridges zijn van hoge kwaliteit. Deze unieke eetbare inkt cartridges zorgen ervoor dat je prachtige scherpe fotoprints kunt afdrukken. Ben je toch niet van plan een foodprinter aan te schaffen? Maar wil je wel een mooie eetbare fotoprint? Dan is dat uiteraard mogelijk met onze eetbare printservice. Bij deze 'eetbare foto op taart service' kun je eenvoudig je gewenste foto uploaden, wij sturen het dan voor je op!

Gemakkelijk bakproducten bestellen in onze webshop

Je vindt in de webwinkel alles wat je nodig hebt om een afdruk te maken op eetbaar papier. Zowel de foodprinter als de eetbare inkt als het benodigde (eetbare) papier zijn verkrijgbaar. Daarnaast adviseren we om de speciale glansspray mee te bestellen om je afdruk extra mooi af te werken.

arrow_upward