Uw winkelwagen is leeg

Reliëf Matten en Sjablonen

Reliëf Matten en Sjablonen

Ruim assortiment reliëfmatten en sjablonen

Als je je afvraagt hoe professionele bakkers het voor elkaar krijgen om van die leuke patronen en teksten op hun taarten aan te brengen dan vind je hier het antwoord. Hiervoor worden onder andere reliëfmatten en sjablonen gebruikt. Met deze handige hulpmiddelen kun je heel gemakkelijk een leuke afbeelding op een taart aanbrengen, of een tekst op een taart voor bijvoorbeeld de geboorte van een baby. Je kunt de sjablonen gebruiken om een afdruk in een taart te maken, in bijvoorbeeld gum paste, marsepein of fondant. En er zijn sjablonen beschikbaar waarmee je een tekst of afbeelding op een taart kunt zetten met bijvoorbeeld chocoladepoeder.

Maak de mooiste creaties met deze handige sjablonen

Met reliëfmatten en sjablonen wordt het aanbrengen van een patroon, tekst of afbeelding kinderspel. De reliëfmatten zijn prima geschikt om een mooi gelijkmatig patroon aan te brengen in bijvoorbeeld een fondantlaag op een taart. Met de handige speculaasplanken maak je heel eenvoudig de traditionele speculaaspoppen die in de tijd rond Sinterklaas erg populair zijn. Met behulp van de platen kun je verschillende speculaasproducten maken, zowel de grote speculaaspoppen als speculaaskoekjes met traditionele afbeeldingen waaronder de welbekende Hollandse molen. Vooral buitenlanders vinden speculaas heerlijk omdat het uitsluitend in Nederland verkrijgbaar is.

Maak de mooiste producten nu zelf

Ben je een professionele bakker of een enthousiaste thuisbakker? Maak nu de mooiste producten en versieringen eenvoudig zelf. Maak je taarten op met grappige afbeeldingen en leuke teksten en breng mooie patronen aan met de handige reliëfmatten en sjablonen van Baktotaal Bouwhuis. Bestel ze direct mee met de grondstoffen voor je volgende taart en je kunt direct aan de slag.

arrow_upward