Uw winkelwagen is leeg

Eetbare Decoraties

Eetbare Decoraties

Eetbare decoraties bestel je bij Baktotaal Bouwhuis

Eetbare decoraties worden vaak gebruikt voor het versieren van taarten. Vooral op bruidstaarten wordt er vaak gebruik van gemaakt. Denk aan de marsepeinen rozen en de eetbare figuurtjes die op deze mooie taarten van soms wel vijf verdiepingen worden gebruikt. Maar er zijn veel meer toepassingsmogelijkheden van eetbare decoraties. Je kunt deze zelf maken, maar dit is vaak erg omslachtig en je moet er ook wel het nodige talent voor hebben en de juiste gereedschappen.

Kant en klaar eetbare decoraties

Je kunt voor het versieren van taarten en gebakjes prima gebruik maken van kant en klaar geleverde eetbare decoraties. Deze worden ook in veel professionele bakkerijen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de chocolade figuurtjes waarmee gebakjes en taarten worden versierd. Maar ook decoraties van marsepein of fondant zijn kant en klaar verkrijgbaar. Dit scheelt natuurlijk heel veel werk. Zeker als je een professionele banketbakker bent is het geen doen om zelf de decoraties te maken. Dan is het veel handiger om deze direct uit de verpakking op je gebak te kunnen gebruiken. Bij Baktotaal Bouwhuis kun je kiezen uit een breed assortiment eetbare decoraties.

Chocolade cups voor de lekkerste traktaties

Behalve decoraties vind je in het assortiment ook handige en smakelijke chocolade cups. Deze kun je opmaken met een heerlijke vulling om er op die manier een lekkere traktatie van te maken. Je kunt deze chocolade cups ook prima gebruiken voor het bereiden van een luxe dessert met ijs of bavarois. Daarnaast zijn de cups prima geschikt voor het maken van heerlijke petit fours.

arrow_upward