Uw winkelwagen is leeg

Decoraties Kant & Klaar

Decoraties Kant & Klaar

Kant-en-klaar taartdecoraties | Bouwhuis.com

Sommige bakkers zijn zo creatief dat ze ook alle decoraties voor hun taarten zelf maken. Maar soms is daar geen tijd voor of mis je domweg de vaardigheid om dit zelf te doen. En dan is het heel handig dat je taartdecoraties ook kant-en-klaar kunt bestellen. In het assortiment van Baktotaal Bouwhuis vind je zowel eetbare als niet-eetbare decoraties voor taarten.

Eetbare taartdecoratie voor al je creaties

Je taart mooi versieren met eetbare kant-en-klare decoraties wordt nu kinderspel. Er is een uitgebreid assortiment beschikbaar van strooisels en decoratie die je voor je taart, cake of koekjes kunt gebruiken. Deze zijn gemaakt in verschillende smaken zoals chocolade, karamel of aardbei. Zo kun je niet alleen een passende decoratie uitzoeken die mooi staat op jouw zelfgemaakte taart maar ook eentje die qua smaak past bij de smaak van de taart die je hebt gebakken. De decoratie sluit dan mooi aan bij het gebak.

De leukste decoraties bestellen

De niet-eetbare decoraties worden veelal gebruikt als zogenaamde taarttopper. Denk hierbij aan het bruidspaartje bovenop de bruidstaart. Maar ook kaarsjes voor een verjaardagstaart of vuurwerk voor op een taart vallen onder deze categorie. Niet-eetbare taartdecoratie is ook beschikbaar voor bijvoorbeeld taarten ter ere van de geboorte van een baby. Daarnaast zijn er diverse sets verkrijgbaar met thema’s die vooral bij kinderen in de smaak vallen en die zich dus uitstekend lenen voor een verjaardagstaart. De niet-eetbare taartversieringen zijn uiteraard herbruikbaar voor een volgende gelegenheid.

arrow_upward