Uw winkelwagen is leeg

Chocolade Transfers

Chocolade Transfers

Chocolade transfers | Bouwhuis.com

Met chocolade transfer sheets kun je verschillende dingen doen. Je kunt de figuurtjes apart bestrijken met vloeibare chocolade. Dit laat je vervolgens opstijven en de transfer van de sheet is overgebracht op de chocolade. Zo kun je de mooiste versieringen maken voor bonbons of decoraties voor taarten en cupcakes. Er zijn verschillende sheets verkrijgbaar voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld Kerst. Maar je kunt ook kiezen voor een transfer sheet met muzieknoten. Deze is uiteraard voor meerdere gelegenheden te gebruiken. Dit geldt ook voor de transfer sheets met sterren. Deze kun je voor iedere feestelijke gelegenheid.

Chocolademallen online bestellen

Chocolade mallen zijn de luxe variant van de chocolade transfer sheet. In de mal wordt op de bodem een sheet geplaatst die overgezet kan worden op chocolade. Vul de mal met gesmolten chocolade en wacht tot deze volledig is afgekoeld en gestold. De afbeelding van het iPad beginscherm wordt tijdens het stollen op de chocolade overgezet. Verwijder de gestolde chocolade uit de mal en je hebt met meest originele cadeautje dat je maar kunt bedekken. Leuk om bijvoorbeeld met Sinterklaas te geven, weer eens wat anders dan de traditionele chocoladeletter. Uiteraard kun je verschillende smaken chocolade gebruiken, puur, melk of witte chocolade.

De mooiste chocoladeversieringen kopen

Geef je chocolade een origineel uiterlijk met deze handige transfers. Je kunt de transfer ook geheel volstrijken met chocolade om er op deze manier breekchocolade van te maken. Het transferblad met hartjes leent zich natuurlijk uitstekend voor speciaal ter ere van Valentijnsdag of Moederdag gemaakte traktaties met chocolade. Ook luxe bonbons met een rood hartje doen het natuurlijk altijd prima, daarvoor hoeft het geen Valentijnsdag te zijn.

arrow_upward