Uw winkelwagen is leeg

Bakvormen Metaal

Bakvormen Metaal

Bakvormen van metaal kopen | Baktotaal Bouwhuis

Voor het maken van taarten zijn verschillende metalen bakvormen verkrijgbaar. De meeste taarten worden in een ronde of vierkante vorm gebakken. Voor een cake gebruik je doorgaans een rechthoekige vorm. Maar niets houdt je tegen om van die vorm af te wijken. Wil je bijvoorbeeld een schnitt maken dan heb je een rechthoekige vorm nodig. Natuurlijk kun je na het bakken de cake of koek in de vorm snijden die je nodig hebt, maar het is zonde om materiaal weg te gooien. Dus daarom is het voordeliger om direct bij het bakken de juiste vorm te gebruiken.

Een ruim assortiment taartvormen

Je vindt bij Baktotaal Bouwhuis een ruim assortiment taartvormen. Een brede sortering ronde taartpannen in alle soorten en maten en natuurlijk ook vierkante, rechthoekige en ovale bakvormen. Zo heb je altijd de taartvorm bij de hand die je nodig hebt voor jouw favoriete taart. De vormen zijn gemaakt van degelijk metaal, dat jaren meegaat. Je kunt de vormen gewoon in de vaatwasser schoonmaken. Naast vormen voor grotere taarten, cakes en taartbodems hebben we natuurlijk ook bakplaten voor het bakken van cupcakes, brownies, eclairs, koekjes en andere kleine gebakjes. Je kunt in onze webwinkel zelf kiezen welke bakplaat je nodig hebt en deze direct online bestellen.

Je wordt een allround bakker met onze bakvormen

Als je een ruim assortiment bakvormen en taartvormen in huis hebt dan grijp je nooit meer mis. Met een bakvorm van metaal kun je goede taarten maken. Wat je ook wilt gaan bakken, je hebt altijd de juiste vorm bij de hand. En als dat onverhoopt niet het geval is dan kun je de gewenste vorm direct online bij ons bestellen. Je hebt je bestelling binnen enkele dagen in huis.

arrow_upward