Uw winkelwagen is leeg

Bakvormen Metaal

Bakvormen Metaal

Bakvormen van metaal kopen | Baktotaal Bouwhuis

Voor het maken van taarten zijn verschillende metalen bakvormen verkrijgbaar. De meeste taarten worden in een ronde of vierkante vorm gebakken. Voor een cake gebruik je doorgaans een rechthoekige vorm. Maar niets houdt je tegen om van die vorm af te wijken. Wil je bijvoorbeeld een schnitt maken dan heb je een rechthoekige vorm nodig. Natuurlijk kun je na het bakken de cake of koek in de vorm snijden die je nodig hebt, maar het is zonde om materiaal weg te gooien. Dus daarom is het voordeliger om direct bij het bakken de juiste vorm te gebruiken.

Een ruim assortiment taartvormen

Je vindt bij Baktotaal Bouwhuis een ruim assortiment taartvormen. Een brede sortering ronde taartpannen in alle soorten en maten en natuurlijk ook vierkante, rechthoekige en ovale bakvormen. Zo heb je altijd de taartvorm bij de hand die je nodig hebt voor jouw favoriete taart. De vormen zijn gemaakt van degelijk metaal, dat jaren meegaat. Je kunt de vormen gewoon in de vaatwasser schoonmaken. Naast vormen voor grotere taarten, cakes en taartbodems hebben we natuurlijk ook bakplaten voor het bakken van cupcakes, brownies, eclairs, koekjes en andere kleine gebakjes. Je kunt in onze webwinkel zelf kiezen welke bakplaat je nodig hebt en deze direct online bestellen.

De juiste bakvorm

Er is niks leukers en lekkerder om je eigen cake, taart, cupcakes, koekjes of brood te maken. Het is hierbij van belang altijd de juiste bakvorm voor je baksel te kiezen. Voor iedere recept bieden we de juiste soort bakvorm. In onze webshop vind je je diverse materialen zoals vormen van geanodiseerd aluminium, RVS, staal en nog veel meer. Geanodiseerd aluminium geven de hitte goed af en zorgt voor een mooi bakresultaat. Stalen bakvormen zijn onverwoestbaar en dus erg duurzaam.

Maak je bakvorm bakklaar

Je wilt uiteraard je bakwerk goed uit de vorm laten komen. Het is daarom van belang bakvormen goed in te vetten. Dit kan met boter, maar sommige mensen kiezen ook voor olie of bekleden de bakvorm met bakpapier. Zelfs blikken met een anti-aanbaklaag worden in de meeste gevalle licht ingevet voor het mooiste resultaat.

Bewaaradvies

Om zo lang mogelijk te genieten van je bakvormen is het van belang ze goed te bewaren. Zo zijn niet alle metalen vormen bestand tegen de vaatwasser. Aluminium vaak niet, staal en RVS wel. In de meeste gevallen staat dit bij de productinformatie. Bewaar de vormen altijd in een droge ruimte, het kan voorkomen dat je bakvormen anders gaan roesten en dat is zonde.

Allround bakker met onze bakvormen

Als je een ruim assortiment bakvormen en taartvormen in huis hebt dan grijp je nooit meer mis. Met een bakvorm van metaal kun je goede taarten maken. Wat je ook wilt gaan bakken, je hebt altijd de juiste vorm bij de hand. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn dan kun je de gewenste vorm direct online bij ons bestellen. Heb je jouw favoriete soort bakvorm gevonden? Plaats je bestelling gemakkelijk en snel online. Bakvormen online kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Je hebt je bestelling binnen enkele dagen in huis.

arrow_upward