Uw winkelwagen is leeg

Apparaten

Apparaten

Bak-apparaten | Baktotaal Bouwhuis.com

In iedere professionele bakkerij zijn goed werkende machines en apparaten nodig. Als je één brood wilt bakken dan is het nog wel te doen om het deeg met de hand te kneden. Als je regelmatig bakt en wat minder tijd hebt, dan is een deegkneder een uitkomst. Ook hebben we een broodbakmachine, je doet de ingrediënten in de machine, stelt hem in en hij doet het werk voor je. Jij kunt ondertussen andere handelingen doen, bijvoorbeeld de vulling voor een brood of taart voorbereiden. Dit scheelt je dan aanzienlijk in tijd. Een goede mixer is natuurlijk voor iedere kok ook onontbeerlijk. Met een goede en krachtige mixer kun je in een handomdraai beslagen mixen of andere ingrediënten door elkaar mengen. Dit gaat met een mixer vaak beter en altijd sneller dan met een garde.

Gemak dient de mens

Bak je regelmatig appeltaart, appelbeignets of ander gebak met appels? Dan ken je waarschijnlijk het tijdrovende klusje van het appels schillen, snijden en klokhuizen verwijderen. Met een appelschilmachine is deze klus zo geklaard. Verder vind je in het assortiment apparaten en machines handige dispensers voor folie en een handig sealapparaat om snel en hygiënisch zakken mee te sluiten. Alle apparaten zijn uiteraard van de beste kwaliteit en geschikt voor semi professioneel gebruik.

Ga voor de beste apparaten en machines in de keuken

Als je graag de beste apparaten in je keuken wilt, dan kun je je hart ophalen in de webwinkel. Een breed assortiment machines en apparaten staat voor je klaar om verzonden te worden. Dus heb je een nieuwe mixer nodig, of wil je je eigen broodbakmachine? Aarzel dan niet en bestel hem direct. Je hebt je bestelling binnen enkele dagen in huis.

arrow_upward