Uw winkelwagen is leeg

Hoofddeksels

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Wegwerpmuts Wit 100st. 53 cm.
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 4,49 3,71 excl
Bekijk korting

Staffel korting

aantal prijs p.st. bespaar
3 € 4,27 5%
6 € 4,04 10%
+ -
Verberg korting
Wegwerppet Wit met Klep 100st.
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 11,99 9,91 excl
Bekijk korting

Staffel korting

aantal prijs p.st. bespaar
2 € 10,79 10%
4 € 9,60 20%
+ -
Verberg korting
Disp. Pet met klep en haaropvang wit 100 stuks.
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 11,49 9,50 excl
Bekijk korting

Staffel korting

aantal prijs p.st. bespaar
2 € 10,35 10%
+ -
Verberg korting
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Hoofddeksels | Baktotaal Bouwhuis

Hygiëne in de bakkerij is natuurlijk erg belangrijk. Je wilt het niet meemaken dat je klanten komen klagen dat er een haar in het brood of in een gebakje zat. Een mens verliest per dag honderden haren, het is daarom erg belangrijk om ervoor te zorgen dat deze niet in je baksels terechtkomen. Hiervoor draag je een passend hoofddeksel in de vorm van een wegwerpmuts of een bakkersmuts. Deze mutsen zijn comfortabel om te dragen, je merkt bij wijze van spreken maar amper dat je hem op je hoofd hebt. En hiermee voorkom je simpel dat er haren in het deeg of andere ingrediënten komen. Dit is wel zo hygiënisch voor iedereen.

De handige wegwerpmuts

Als je voor je werk werkkleding draagt moet deze vaak al dagelijks worden gewassen. Voor de bakkersmuts is dat nu niet meer nodig. Want je kunt nu gebruik maken van onze handige wegwerpmutsen. Deze draag je tijdens je werk en zodra je klaar bent gooi je hem weg. Deze mutsen zijn speciaal bedoeld voor eenmalig gebruik. Ze zijn ook prima geschikt als je bijvoorbeeld een opleiding voor bakkers of koks verzorgt of een eendaagse cursus geeft aan een vriendinnenclub. Wegwerpschorten zijn eveneens in de webshop van Baktotaal Bouwhuis verkrijgbaar. Op deze manier kun je de bakkers of bakkers in opleiding voor weinig geld prima aankleden.

Koop nu voordelige koksmutsen online

Ben je op zoek naar koksmutsen of een wegwerp pet of muts? Dan kun je deze direct in onze webshop bestellen. De wegwerp hoofddeksels worden verkocht in verpakkingen van 100 stuks, zodat je daar even mee vooruit kunt. Bovendien zijn deze grootverpakkingen opmerkelijk vriendelijk geprijsd. Loop dus geen risico dat er haren in je gerechten terecht komen en draag tijdens het werken in de keuken of in de bakkerij een bakkersmuts.

arrow_upward