Uw winkelwagen is leeg

Over Ons

In 1981 is ons bedrijf begonnen in Apeldoorn als "Bouwhuis Bakkerijgereedschappen". Een naam die perfect aansloot bij wat op dat moment onze belangrijkste tak van zakendoen was. We waren en zijn nog altijd een betrouwbare partner voor brood en banketbakkers en leveren dagelijks gereedschappen en andere bakkerij benodigdheden aan een grote groep bevlogen vakmensen. Rond de komst van internet bemerkten we een trend. Vanuit Amerika en Engeland vloog een passie over voor thuis bakken. Via internet en televisie raken steeds meer mensen enthousiast over het zelf maken van extravagante creaties om bijzondere momenten te vieren.

De vraag naar kleinere verpakkingen en grotere diversiteit binnen ons assortiment nam enorm toe. Vanuit onze grote kennis van professionele bakkerijproducten waren wij in staat een assortiment op te bouwen waarmee de enthousiaste thuisbakker op hoog niveau kan presteren. We hebben onze naam destijds veranderd in "Bouwhuis waar voor je taart" om aan te geven dat dat is waar we erg goed in zijn. Taartmixen, gereedschappen, decoraties, kleurstoffen, marsepein in alle kleuren van de regenboog en eetbaar printen (o.a.). Wij zijn altijd enthousiast geweest over bakken als ambacht. Er is niets mooiers dan een bakker die met zijn eigen handen elke dag weer prachtige producten maakt voor zijn klanten.

Sinds augustus 2016 zijn we gevestigd op een nieuwe locatie in Goor en gaan we door het leven als Baktotaal Bouwhuis. Met deze naam geven wij aan dat je bij ons alles op het gebied van bakken kunt vinden. Met een assortiment van ruim 10.000 producten proberen wij het totaalconcept zo breed mogelijk te trekken.
Onze slogan is dan ook:

Baktotaal Bouwhuis "écht alles om te bakken!"

arrow_upward