Uw winkelwagen is leeg

Warme IJsdips

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Njoy Warme IJsdip Chocoladesoes (2,7kg)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 17,49 16,50 excl
Njoy Warme IJsdip Bananensoes (2,7kg) THT 18-08-18
Beschikbaarheid

Normaal: 15,99

Incl. BTW: 3,49 3,29 excl
Njoy Warme IJsdip IJskoffie (2,7kg)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 15,99 15,08 excl
Njoy Warme IJsdip Tompouce Aardbei (2,7kg)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 15,99 15,08 excl
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Warme ijsdips online kopen | Baktotaal Bouwhuis

De combinatie warm en koud komt nergens zo goed tot zijn recht dan wanneer je een ijscoupe combineert met een warme ijsdip. Bij Baktotaal Bouwhuis kun je kiezen uit verschillende varianten warme ijsdips. Het zijn sauzen die je gemakkelijk kunt opwarmen om er je ijs of ijsdessert mee te versieren. Zo maak je in een handomdraai een heerlijke originele Dame Blanche met echte chocoladesaus. Maar je kunt ook kiezen voor één van de andere smaken. Zo is er onder andere ook banaan en aardbei. Deze warme ijsdips kun je ook prima serveren bij een ijstaart door de saus “on the side” op het gebakschoteltje te doen. Zo voorkom je ook dat het ijs door de warme saus te snel smelt.

Goede kwaliteit warme ijsdips

Een warme ijsdip moet natuurlijk wel lekker van smaak zijn en gemaakt van goede ingrediënten. Zoals je van Baktotaal Bouwhuis mag verwachten leveren wij alleen het beste. Dit geldt ook voor de warme ijsdips. Deze zijn gemaakt van smaakvolle ingrediënten zodat een dip ook echt smaakt zoals op de verpakking staat. Je kunt de dip ook gebruiken voor andere desserts waar je een warme saus bij wilt serveren of bij bepaalde soorten gebak. Zo kun je ook nog eens variëren met de warme ijsdips. De saus is in afgesloten verpakking lang houdbaar, dus de royale verpakkingen van 2,7 kilo hoef je niet binnen enkele dagen op te maken.

Online de lekkerste ijsdips bestellen

Als de zomer weer in aantocht is dan is het weer tijd voor lekkere ijsjes. Bestel daarom nu de lekkerste warme ijsdips in onze webwinkel. En kijk vooral ook naar andere varianten zoals notendip, chocodip en spikkeldip. Zo kun je de hele zomer lang eindeloos variëren met de heerlijkste softijsjes.

.

arrow_upward