Uw winkelwagen is leeg

Toppings

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Njoy Topping Aardbei (500ml)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 3,79 3,58 excl
Njoy Topping Chocolade (500ml)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 3,79 3,58 excl
Njoy Topping Salted Caramel (500ml)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 4,99 4,71 excl
Njoy Topping Framboos (500ml)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 4,29 4,05 excl
Njoy Topping Kiwi (500ml)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 4,29 4,05 excl
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

IJstoppings bestellen bij Bouwhuis.com

Een ijsje serveren is lekker, maar je maakt je ijs extra lekker door er net wat meer aandacht aan te besteden. Dat kun je prima doen door het ijs te voorzien van een heerlijke topping. Topping is een saus die je over het ijs kunt gieten. Het wordt o.a. verkocht in flessen van 500 ml waarmee je eenvoudig kunt doseren. Je hoeft de topping dus niet eerst over te gieten maar kunt het rechtstreeks vanuit de fles op het ijs doen. De heerlijke toppings zijn natuurlijk niet alleen lekker op ijs, maar ook op allerlei andere desserts, zelfgemaakt of kant en klaar.

Ruim aanbod aan diverse smaken toppings

Bij Baktotaal Bouwhuis vind je de lekkerste smaken als het gaat om ijs toppings. Je kunt ijs toppings kopen in onder andere de smaken aardbei, framboos, gezouten karamel en kiwi. De topping is bovendien zeer aangenaam geprijsd. Bestel dus gerust meerdere smaken, zodat je lekker kunt afwisselen. De ene smaak past beter bij een soort ijs dan de andere. En wie weet hebben je gasten verschillende voorkeuren. Door meerdere smaken topping aan te bieden kan iedereen zijn eigen favoriete ijsje maken. Ideaal bijvoorbeeld bij een dessertbuffet. Je kunt de topping neerzetten zodat je gasten zelf kunnen doseren. Ze kunnen dan hun eigen soort ijs en topping kiezen.

Online ijs toppings kopen

Krijg je ook al zin in de zomer en zin in een lekker ijsje? Bestel dan nu de heerlijke ijs toppings in onze webshop. Zodra de zon gaat schijnen kun je dan jezelf of je gasten verwennen met een heerlijk luxe ijsdessert.

arrow_upward