Uw winkelwagen is leeg

Amandelspijs

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

BrandNewCake Amandelspijs 500 gram
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 4,99 4,71 excl
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Amandelspijs wordt gebruikt voor veel lekkernijen

Bij amandelspijs denk je wellicht meteen aan banketletters en kerstkransen. En ja, daar wordt amandelspijs uiteraard ook voor gebruikt. Ook in kerst- en paasstollen vind je meestal amandelspijs. Maar dit zijn lang niet de enige toepassingen van spijs. Je kunt amandelspijs ook zelf maken, maar dan moet je wel geduld hebben. Het duurt enkele dagen voordat je zelfgemaakte amandelspijs kunt gebruiken. Kant-en-klaar amandelspijs kopen is dan natuurlijk een stuk makkelijker. De echte ambachtelijke amandelspijs is lekkerder van smaak dan de goedkopere varianten die in gebak en koekjes worden gebruikt die je meestal in de supermarkt koopt.

Eindeloos variëren met amandelspijs

Amandelspijs kun je ook gebruiken in taarten en andere baksels. Wat dacht je bijvoorbeeld van een boterkoek met een laagje amandelspijs in het midden? Dit geeft direct een heel aparte smaak. Daarnaast wordt amandelspijs gebruikt in verschillende koekjes en koeken. Natuurlijk in de bekende gevulde koek, maar ook in bitterkoekjes, waarvoor wij speciale bitterkoekjes spijs in ons assortiment hebben. Ook in Weesper moppen wordt spijs verwerkt. En natuurlijk kun je ook je eigen koekjesvariant bedenken waarvoor je spijs wilt gebruiken. Gevulde speculaas, erg populair in de Sinterklaastijd, is ook het lekkerst met de echte ambachtelijke amandelspijs van Baktotaal Bouwhuis.

Amandelspijs kopen bij Bouwhuis

Wil je aan de slag met heerlijke lekkernijen met amandelspijs, kies er dan voor om amandelspijs online te kopen in onze webshop. Je kunt kiezen uit verschillende verpakkingen. We verkopen het in een verpakking van 20 kg voor de echte grootverbruiker, maar er zijn ook verpakkingen van 500 gram die je in één keer op kunt maken. Je bestelling wordt binnen enkele werkdagen thuis bezorgd. Vergeet bij je bestelling niet om de benodigde bakmixen direct mee te bestellen.

arrow_upward