Uw winkelwagen is leeg

Uitstekers

Uitstekers

Koekjes uitstekers | Baktotaal Bouwhuis

Wanneer je een taart, cake of koekjes wilt decoreren met grappige versieringen dan kun je daarvoor het beste gebruik maken van uitstekers. Met koekjes uitstekers kun je bij voorbeeld uit een plak deeg heel gemakkelijk leuk gevormde koekjes steken. Het deeg dat overblijft na het uitsteken kun je opnieuw kneden en uitrollen om er zo nog een aantal koekjes uit te kunnen steken. Zo maak je optimaal gebruik van je materialen. Voor het decoreren van taarten en bij voorbeeld cupcakes zijn uitsteekvormen ook erg handig. Je kunt er grappige figuurtjes mee maken van bij voorbeeld marsepein of fondant.

Versier je taart met uitsteekvormen

Een taart met de naam van de jarige er op is natuurlijk hartstikke leuk. En met uitsteekvormpjes in allerlei figuren kun je je baksel decoreren. Ook kun je een taart voorzien van een grappige rand met behulp van sierrand stekers. Met een cookie cutter maak je eenvoudig de leukste vormen van je zelfgebakken koekjes. Zo kun je je eigen persoonlijke draai geven aan je baksels. Je kunt ze versieren met wat je maar wilt. Met figuren, met bladeren en bloemen of met cijfers en letters. Dat laatste is bij voorbeeld leuk bij een huwelijk, een verjaardag of een jubileum.

De leukste uitsteekvormen online kopen

Alle soorten uitstekers en koekjes uitstekers vind je bij Baktotaal Bouwhuis. Wij hebben een compleet assortiment hulpmiddelen om het versieren van gebak en het maken van koekjes een stuk gemakkelijker te maken. Je hoeft niet meer met een mesje aan de gang, even uitsteken uit een plak deeg en je hebt perfect gevormde koekjes. En ook het decoreren van een taart of cake of cupcakes is in een handomdraai gebeurd.

arrow_upward