Uw winkelwagen is leeg

Gereedschappen en Tools

Gereedschappen en Tools

Decoreergereedschappen en tools vind je bij Baktotaal Bouwhuis

Bij het werken in de keuken of in de bakkerij kun je niet zonder goed gereedschap. Alleen met de juiste tools kun je prettig en vlot werken. Bij Baktotaal Bouwhuis hebben we een brede keuze aan diverse gereedschappen en tools voor de professionele bakker en de enthousiaste hobby bakkers. Bekijk hier ons aanbod van onder andere paletmessen, boetseergereedschap en brood- en vlaai decoratie hulpmiddelen.

Prettig werken met goed gereedschap

Met goed gereedschap werk je een stuk prettiger. Als je beschikt over de juiste gereedschappen en tools kun je zonder moeite de mooiste en lekkerste creaties maken. Het boetseergereedschap kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het modelleren van fondant en marsepein. Met een vlijmscherpe scalpel snijd je probleemloos ieder materiaal in de juiste vorm. Een paletmes wordt meestal gebruikt voor het glad aanbrengen van een glaceerlaag op taarten en gebakjes. Met de handige smoothers kun je taarten prima overtrekken met bijvoorbeeld een laag fondant. De hoeken en kanten worden op deze manier perfect afgewerkt.

Bestel nu de beste bakgereedschappen in de webshop

Ben je op zoek naar gereedschappen en tools voor in de keuken? Dan kun je je hart ophalen in de webshop van Baktotaal Bouwhuis. De beste kwaliteit handige keukenhulpjes voor het bakken van brood en banket vind je hier. Met deze praktische hulpmiddelen wordt het werk in de bakkerij een stuk eenvoudiger. Ook als je een enthousiaste thuisbakker bent wil je natuurlijk de beste gereedschappen. Bestel ze nu en je hebt je pakket binnen enkele dagen in huis.

arrow_upward