Uw winkelwagen is leeg

Taarttoppers

Taarttoppers

Taarttoppers online bestellen bij Baktotaal Bouwhuis

Sommige taarten vragen om wat extra’s als het gaat om de versiering. Zo vind je bovenop de bruidstaart vrijwel altijd een versiering van een bruidspaar, twee ringen of twee duifjes. Deze versiering kan gemaakt zijn van suikerwerk, maar je kunt er, als je zelf een bruidstaart gaat maken, ook voor kiezen om een taart topper van kunststof te gebruiken. Het voordeel daarvan is dat deze in ieder geval niet kan mislukken tijdens het maken van je taart. En hij zal ook niet stuk gaan tijdens het eventueel transport van de taart. Maar er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden om je zelfgemaakte taart te voorzien van taart toppers.

Unieke taarten voor kinderverjaardagen

Kinderen houden als het om taart gaat vrijwel allemaal van hetzelfde. Cake met slagroom. Maar wil je toch iets bijzonders maken van de verjaardagstaart voor een kind, dan kun je de taart leuk versieren met figuren uit zijn favoriete film of TV serie. Zo heeft de taart iets herkenbaars en vooral jonge kinderen zullen dat helemaal geweldig vinden. Een andere reden om een taart te versieren met een taart topper is de geboorte van een baby. Wil je de gasten niet trakteren op de traditionele beschuit met muisjes dan maak je een heerlijke taart voor het kraambezoek met grappige taart toppers waarmee duidelijk wordt wat er te vieren is.

Spetterende taarten met kaarsjes en vuurwerk.

Op een echte verjaardagstaart horen natuurlijk kaarsjes. En op een taart waarmee je echt de blits wilt maken zet je speciaal voor taarten ontwikkeld vuurwerk. Wanneer de ober met de ijstaart met sterretjes erop aan de tafel verschijnt kijkt iedereen vol bewondering. Dit effect kun je nu ook thuis bereiken door het speciale vuurwerk voor taarten te bestellen bij Baktotaal Bouwhuis.

arrow_upward