Uw winkelwagen is leeg

Chocoladevormen

Chocoladevormen

Chocoladevormen van Baktotaal Bouwhuis

Als je van gesmolten chocolade een mooie figuur wilt maken dan gebruik je daar bij voorkeur een mal voor. De bekende chocolade letters die met de Sinterklaastijd in de winkels liggen worden hier ook mee gemaakt. Chocolade vormen zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Er zijn vormpjes waarmee je chocolade figuurtjes kunt maken. Hiermee kun je bijvoorbeeld een taart of gebakjes decoreren. Maar er zijn ook speciale vormen voor bonbons. Hiermee kun je de buitenkant van de bonbon maken waarna je deze vult met een door jou gekozen vulling en vervolgens “dichtplakt”. Het alfabet en cijfers zijn vanzelfsprekend populaire chocolade vormen.

Alles eenvoudig van chocolade maken door diverse vormen

Wil je een figuurtje van chocolade maken dan gebruik je daar bij voorkeur chocolade mallen voor. Dit zijn handige vormen in veel verschillende uitvoeringen waarin je vloeibare chocolade kunt gieten. Dit laat je vervolgens in de vorm opstijven. Nadat de chocolade is afgekoeld kun je de figuurtjes uit de chocoladevormen halen en vervolgens gebruiken voor het versieren van gebak. Maar gewoon opeten kan natuurlijk ook. Chocolade vormpjes zijn ook leuk om te gebruiken als je met kinderen de keuken in gaat. Ze vinden het vaak helemaal geweldig om hun eigen chocoladefiguurtjes te maken.

Bestel chocoladevormen in onze webshop

In iedere professionele patisserie horen chocolade mallen thuis. Hiermee kun je leuke figuurtjes maken waarmee je je creaties helemaal af maakt. Chocolade mallen kopen doe je nu heel gemakkelijk online. Maak je keuze uit ons ruime assortiment en Baktotaal Bouwhuis zorgt ervoor dat je de bestelde artikelen zo snel mogelijk in huis hebt.

arrow_upward