Uw winkelwagen is leeg

Voorbedrukte Choco Mallen

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Verpakking tbv choco Iphone (artikelnr. T101)**
Beschikbaarheid

Normaal: 0,79

Incl. BTW: 0,49 0,40 excl
Choco mal tablet Ipad 16x12x0,7cm
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 3,49 2,88 excl
Bekijk korting

Staffel korting

aantal prijs p.st. bespaar
10 € 3,32 5%
40 € 2,96 16%
+ -
Verberg korting
Verpakking tbv choco Ipad (artikelnr. T115)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 2,89 2,39 excl
Chocolademal Voorbedrukt Kerstballen Ø30mm 630 halve bollen
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 54,99 45,45 excl
Chocomal voorbedrukt paaskip /10 sheets 240 items/3figuren**
Beschikbaarheid

Normaal: 89,99

Incl. BTW: 49,99 41,31 excl
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Voorbedrukte chocolademallen | Bouwhuis.com

Een voorbedrukte chocolade mal is een vorm waarin je vloeibare chocolade kunt gieten. Op de bodem is een transfer sheet geplakt waarvan de afbeelding op de chocolade wordt overgezet tijdens het stollen. Zo kun je bijvoorbeeld een mal vullen met een afbeelding van een iPhone of iPad. Op de chocolade verschijnt na het afkoelen de afbeelding van het beginscherm van deze populaire smartphone of tablet. Een ideaal cadeautje voor iemand die een groot fan is van dit merk en het zelf ook gebruikt.

Geef een origineel chocolade cadeau

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een verjaardag of voor Sinterklaas of Kerst? Geef dan eens een chocolade tablet cadeau. En dan niet een tablet in de zin van een simpele plak chocolade, maar een tablet die sprekend lijkt op die van één van de bekendste producenten van dit hi-Tech apparaat ter wereld. Met de handige voorbedrukte chocolade mallen van Baktotaal Bouwhuis kun je dit nu in een handomdraai zelf maken. De afbeelding die op de transfer sheet staat wordt op de warme gesmolten chocolade overgezet zodra je de mal vult. Wacht rustig af en laat de chocolade goed stollen voordat je de mal verwijdert. En je zult zien dat de afbeelding er keurig op staat.

Bestel nu de leukste chocolade mallen

Verras iemand met een origineel cadeau en bestel direct een grappige transfer mal. Vergeet dan niet om ook meteen de benodigde chocolade mee te bestellen. We hebben diverse soorten smeltchocolade die uitstekend geschikt is voor het maken van chocolade transfers. Het is bovendien ook nog eens chocolade van absolute topkwaliteit.

arrow_upward