Uw winkelwagen is leeg

Kleingereedschappen

Kleingereedschappen

Kleine bakgereedschappen | Baktotaal Bouwhuis

In de professionele bakkerij, maar ook thuis, zijn die handige kleine bakgereedschappen eigenlijk onmisbaar. Een handige garde voor het snel kloppen van ingrediënten, of een pannenlikker om eenvoudig het beslag uit de kom in de vorm te doen, het zijn van die handige hulpjes die iedere bakker graag binnen handbereik heeft tijdens het bakken. Veel handelingen gaan een stuk gemakkelijker dan wanneer je het standaard keukengereedschap ervoor gebruikt. Lepels en vorken zijn om mee te eten, niet om mee te bakken. De kleine bakgereedschappen zijn van uitstekende kwaliteit en gaan dus lang mee, ook bij intensief gebruik.

Zeven, spatels en beslagkommen

Als je regelmatig bakt, of dat nu professioneel is of bij wijze van hobby, dan wil je kunnen beschikken over de juiste gereedschappen. Bij Baktotaal Bouwhuis vind je een ruim assortiment artikelen die altijd van pas komen in de keuken. Handige beslagkommen en –pannen in verschillende maten, zodat je meerdere ingrediënten tegelijk kunt voorbereiden. Ook een goede zeef komt altijd van pas. Hiermee kun je bloem, meel of suiker zeven zodat er geen klontjes meer in zitten en je het gemakkelijker kunt verwerken in je beslag of deeg. Met een handige spatel of deegkrabber zorg je ervoor dat al het beslag uit de kom in de bakvorm terecht komt zonder geknoei. Kortom: maak snel je keuze uit ons ruime assortiment kleine bakgereedschappen.

De juiste hoeveelheid ingrediënten

Bij het bereiden van deeg en beslag is het erg belangrijk dat je de juiste hoeveelheid neemt van alle ingrediënten. Een paar goede maatbekers mogen dan ook zeker niet ontbreken in de keuken. Voor de professionele bakker zijn er de handige maatemmers voor het afmeten van grotere hoeveelheden. Zo weet je zeker dat je de juiste verhouding van ingrediënten hebt en kan je baksel eigenlijk niet mislukken.

arrow_upward