Uw winkelwagen is leeg

Appelschilmachines

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Kitchen Craft Appelschiller met vacuum-bodem
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 19,99 16,52 excl
Appelschilmachine Home met vacuum-bodem
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 26,49 21,89 excl
Appelschilmachine Home met tafelklem
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 23,99 19,83 excl
Appelschilmachine Kali
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 299,99 247,93 excl
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Appelschilmachine bestellen bij Baktotaal Bouwhuis

Er zijn heel veel lekkere taarten en gebakjes te bedenken waarin je appels kunt verwerken. Alleen dat schillen kost altijd zo gigantisch veel tijd. En dan ben je er nog niet, want dan moeten ook de klokhuizen nog worden verwijderd en de appel in plakjes of stukjes worden gesneden. Het zou toch handig zijn als er een apparaat bestond dat dit allemaal in één keer kon doen zonder al te veel moeite. Welnu, dit apparaat bestaat: De appelschiller.

Verschillende soorten appelschilmachines verkrijgbaar

Wil je snel en gemakkelijk appels schillen, gebruik dan de handige appelschilmachine. Er zijn twee versies beschikbaar in onze webshop, namelijk eentje die je door middel van een zuignap op de tafel of het aanrecht bevestigt, of eentje die werkt met een tafelklem. Je kunt vervolgens eenvoudig de te schillen appel op de machine prikken. Daarna wordt de appel geschild, van zijn klokhuis ontdaan en desgewenst in plakjes gesneden. Je kunt deze handelingen ook afzonderlijk van elkaar doen, als je bij voorbeeld de appel zelf handmatig wilt snijden. Voor de professionele bakkerij is er een schilmachine die grote hoeveelheden aankan.

Diverse apparaten voor het bakken online kopen

Vanaf nu ben je in een handomdraai klaar met het schillen van appels voor al je gerechten. Want met de handige appelschilmachine van Baktotaal Bouwhuis wordt het schillen een fluitje van een cent. Je kunt direct verder met het bereiden van je appeltaart of ander gerecht waarin je geschilde appels wilt verwerken. Een appelschiller is overigens ook prima te gebruiken om aardappels mee te schillen. De dikte van de schil kun je vooraf instellen. Dit maakt het apparaat nog veelzijdiger.

arrow_upward