Uw winkelwagen is leeg

Ophangsystemen

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Ophangsysteem Vikan Kunststof blauw
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 18,99 15,69 excl
Bekijk korting

Staffel korting

aantal prijs p.st. bespaar
3 € 18,04 5%
6 € 17,09 11%
+ -
Verberg korting
Vikan Ophangsysteem 40cm Blauw
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 23,99 19,83 excl
Bekijk korting

Staffel korting

aantal prijs p.st. bespaar
3 € 21,59 11%
6 € 20,39 16%
+ -
Verberg korting
Prax Steelklem RVS Ø 25mm.
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 4,69 3,88 excl
Bekijk korting

Staffel korting

aantal prijs p.st. bespaar
3 € 4,45 6%
6 € 4,22 10%
+ -
Verberg korting
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Ophangsystemen bij Baktotaal Bouwhuis

Dat je in de bakkerij over goede schoonmaakspullen moet kunnen beschikken is logisch. De hygiëne is van groot belang in een omgeving waar met voedsel en grondstoffen voor levensmiddelen wordt gewerkt. Bij Baktotaal Bouwhuis vind je dan ook een ruim assortiment bezems, borstels, vloertrekkers en andere schoonmaakartikelen. Maar het is natuurlijk ook belangrijk om deze goed en overzichtelijk op te bergen. Met een handig ophangsysteem heb je direct alles bij de hand en kun je meteen pakken wat je nodig hebt als je wilt gaan schoonmaken.

Ideale ophangsystemen voor al uw schoonmaakmiddelen

Veel bakkerijen hebben een werkkast waar de schoonmaakmiddelen en schoonmaakspullen worden bewaard. Hier kun je prima een plekje inrichten voor ophangsystemen. Aan het Vikan systeem passen de stelen van Vikan waar je vervolgens weer de bijpassende borstels, bezems en vloerwissers kunt bevestigen. Zo bespaar je ook nog eens ruimte en vallen de borstels en bezems ook niet steeds om als je er eentje tussenuit wilt pakken. Met dit handige systeem schep je in één keer orde in de werkkast. Als je schoonmaakpersoneel in dienst hebt zal dit zeker worden gewaardeerd. 

Bestel direct online een efficiënt ophangsysteem

Wil jij ook graag een opgeruimde werkkast? Hang er dan zo’n handig ophangsysteem in voor al je bezems en borstels met lange stelen. In één oogopslag vind je wat je zoekt en je kunt meteen aan de slag om na het bakken de werkruimte weer tiptop in orde te maken. De systemen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en worden binnen enkele dagen na bestelling thuisbezorgd.

arrow_upward