Uw winkelwagen is leeg

Mopwagens

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Losse Mop RubberMaid
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 9,29 7,68 excl
Bekijk korting

Staffel korting

aantal prijs p.st. bespaar
3 € 8,83 5%
6 € 8,36 10%
+ -
Verberg korting
Dwijldroogwagen incl. mopwringer 2 compartimenten
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 122,99 101,64 excl
Losse Mop voor artikel 600.110
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 5,99 4,95 excl
Mop compleet met aluminium steel
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 21,99 18,17 excl
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Mopwagens voor bedrijven bij Baktotaal Bouwhuis

Goed schoonmaken gaat het beste als je kunt beschikken over goed materiaal. Om een wat grotere ruimte zoals een professionele bakkerij schoon te maken zijn mopwagens erg handig. Je kunt direct voldoende water met schoonmaakmiddel meenemen om de hele vloer te dweilen zonder dat je halverwege nieuw water moet gaan halen. Met een emmer is dit vaak erg lastig en tijdrovend. Bovendien past een mop vaak niet goed in een gewone emmer. Kortom: Tijd voor een dweildroogwagen.

Efficiënt schoonmaken door de mopwagen

Als je een schoonmaker hebt die dagelijks de werkruimte komt schoonmaken, dan is het ideaal om een mopwagen beschikbaar te stellen. De mopwagen biedt ook ruimte om extra schoonmaakmiddelen zoals doekjes en borstels mee te nemen. Als tijdens het dweilen van de vloer een hardnekkige vlek of aangekoekte resten niet weg willen, kan hier direct grondiger worden schoongemaakt. Kortom, door een dweildroogwagen te gebruiken zal het dweilen van de vloer een stuk sneller gaan dan wanneer dit met de hand moet gebeuren. Zeker als de ruimte flink groot is, dan is een mopwagen eigenlijk onontbeerlijk. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, en daarnaast zijn ook verschillende vervangende onderdelen beschikbaar in de webwinkel.

Bestel de mopwagen eenvoudig online op Bouwhuis.com

Is de schoonmaker van je bedrijf aan een nieuwe mopwagen toe? Dan hoef je niet verder te zoeken, want Baktotaal Bouwhuis heeft verschillende modellen beschikbaar. Daarnaast kun je voor deze mopwagens ook vervangende onderdelen bestellen zodat je er nog langer plezier van hebt.

arrow_upward