Uw winkelwagen is leeg

Oublie Wafels

Oublie Wafels

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Njoy Oubliehoorn Luxe normaal (210 stuks)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 21,99 20,75 excl
Njoy Oubliehoorn Luxe groot (120 stuks)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 22,69 21,41 excl
Njoy Sorbetwafel Luxe tulpmodel (60 stuks)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 18,99 17,92 excl
Njoy Radartoren (192 stuks) + Druppelvangers (75 stuks)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 15,19 14,33 excl
Njoy Bokkepoot (20 stuks)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 23,49 22,16 excl
Njoy American Cookie (20 stuks)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 21,99 20,75 excl
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Oublie wafels kopen | Baktotaal Bouwhuis

Bij softijs hoort natuurlijk een oublie wafel. Zo’n lekker krokant knapperig ijshoorntje waar je het lekkerste ijs in kunt scheppen. Deze hoorntjes zijn nu voor iedereen verkrijgbaar zodat je ook thuis een lekker ijsje kunt maken. Met deze handige eetbare oubliehoorns maak je eenvoudig een lekker ijsje dat gemakkelijk gegeten kan worden en dat geen extra afwas oplevert. Je kunt kiezen uit verschillende maten (zoals bijvoorbeeld de bekende Radartoren), afhankelijk van de hoeveelheid ijs die je wilt serveren. In de kleinste oubliehoorn kun je één bolletje ijs serveren of twee. De grotere ijshoorns zijn bedoeld voor 3 of 4 bolletjes ijs. Daarnaast heeft Baktotaal Bouwhuis ook nog een luxe sorbet oublie in het assortiment. Hierin kun je een luxe ijsdessert serveren, eventueel gegarneerd met fruit, slagroom of chocolade.

Royale verpakkingen oubliehoorns

In het assortiment vind je royale verpakkingen oublie hoorns. Deze zijn met name bedoeld voor grootverbruikers zoals ijssalons en snackbars. Maar ook als je minder vaak oubliehoorntjes gebruikt kun je ze natuurlijk prima bestellen. In een afgesloten verpakking blijven de hoorns lang houdbaar. Als je zelf ijs wilt maken kun je eveneens terecht bij Baktotaal Bouwhuis. Alle ingrediënten voor het maken van het allerlekkerste ijs vind je in de webshop.

Alle ijsbenodigdheden online bestellen

Ga je zelf ijs maken? Dan kun je naast de ingrediënten die je daarvoor nodig hebt ook de ijshoorntjes kopen om je zelfgemaakte ijs te serveren. Je gasten zullen verrast zijn als je ze zelfgemaakt ijs voorschotelt op een warme zomerdag of als dessert na een heerlijk diner.

arrow_upward