Uw winkelwagen is leeg

Disposables

Disposables

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

  1. Wilton IJsjeshouder 12-gaten
    Beschikbaarheid
    Incl. BTW: 10,49 8,67 excl
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

IJsverpakkingen van Bouwhuis

Als je ijs of milkshakes verkoopt dan heb je daar natuurlijk goede verpakkingen voor nodig. Sommige mensen willen een soft ijsje graag meenemen naar huis in plaats van het ter plaatse op te eten. Daarvoor kun je prima een milkshake beker gebruiken. Je sluit de beker af met het deksel en je klant kan zijn ijsje mee naar huis nemen of naar een ander rustig plekje om ervan te genieten. Deze ijs verpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de grootte van de beker kunt afstemmen op de hoeveelheid ijsbolletjes dat je klant bestelt.

Stevige Disney bekers om je milkshake te verkopen

Wanneer je milkshakes aanbiedt voor de verkoop dan is het natuurlijk onontbeerlijk dat je bijpassende bekers hebt om ze in te serveren. Deze milkshake bekers vind je in ruime mate bij Baktotaal Bouwhuis. Maar er is meer. Want naast de standaard milkshake bekers zijn er ook grappige Disney bekers voor het verpakken van ijs of het serveren van een milkshake. Deze bekers vallen uiteraard vooral in de smaak bij de jongere klantjes. Alleen al voor zo’n grappige beker zou je een milkshake willen. Tot slot kun je vrolijk gekleurde rietjes bestellen voor het drinken van de milkshake. Deze rietjes zijn breed genoeg om niet verstopt te raken van een milkshake. De milkshake- en ijsbekers zijn gemaakt van stevig karton, zodat ze niet gaan doorlekken.

Bestel professionele ijs- en milkshakebekers in onze webshop

Wil je je ijs of milkshake op een professionele manier presenteren? Bestel dan nu onze handige ijs verpakking of milkshake bekers in de webshop. Ze worden geleverd in royale verpakkingen zodat je een flinke tijd vooruit kunt.

arrow_upward