Uw winkelwagen is leeg

Eiwitschuim

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Wilton Meringue Poeder 113g
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 5,99 5,65 excl
Bekijk korting

Staffel korting

aantal prijs p.st. bespaar
3 € 5,69 5%
6 € 5,40 10%
+ -
Verberg korting
Wilton Meringue Mix 184 gram
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 5,19 4,90 excl
Madame Loulou Meringue Poeder 113g GLUTENVRIJ
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 6,19 5,84 excl
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Eiwitschuim bestellen

Voor het maken van royal icing heb je eiwit nodig. Als je nu het scheiden van eieren een lastig klusje vindt, of je hebt niet altijd voldoende eieren in huis, dan is er een prima alternatief, namelijk kant en klaar eiwitschuim. Je kunt dit eiwitschuim zonder problemen gebruiken in alle recepten waarvoor eiwit nodig is. Het grote voordeel is dat je hiervoor dus geen eieren hoeft te gebruiken waarvan je wellicht de dooiers moet weggooien omdat je die voor je recept niet nodig hebt. Om dit soort verspilling tegen te gaan is dit kant-en-klare eiwitschuim een prima alternatief.

Bereid heerlijke meringue

Met meringue kun je alle kanten uit. Je kunt het maken met een smaakje of kleurtje, gebruik hiervoor de handige smaakmakers en kleurgevers die je in onze webshop vindt. Hiermee maak je grappige versieringen voor op gebak en cake. De meringue kan ook zonder toevoegingen worden geserveerd als traktatie bij de koffie of thee of als nagerecht. Je kunt daarnaast meringue mengen met fruit en andere lekkernijen. Door het kant en klaar eiwitschuim te gebruiken bespaar je jezelf het splitsen van eieren. Als je dit laatste niet goed doet en er komt ook maar een klein druppeltje eigeel bij het eiwit dan zal het niet meer opstijven en kun je alles weggooien en opnieuw beginnen. Met eiwitschuim weet je zeker dat je alleen het juiste ingrediënt gebruikt. Met eiwitschuim maak je een heerlijk luchtig en bovendien glutenvrij product.

Kies voor gemak met dit handige eiwitschuim

Maak je vaak schuimgebakjes of bereid je graag meringue toetjes? Kies dan voor het gemak van dit kant en klare eiwitschuim in een handige verpakking. Je hebt het zo altijd bij de hand en kunt direct aan de slag. Bestel het online in de webshop van Bouwhuis.com en je kunt binnen no-time aan de slag met je recepten waarin je eiwitschuim nodig hebt.

arrow_upward