Uw winkelwagen is leeg

Snijden en Zagen

Snijden en Zagen

Snijden en zagen | Je vind er alles voor bij Baktotaal Bouwhuis

Voor het professioneel snijden en zagen in de keuken heb je goed gereedschap nodig. Dit gereedschap vind je natuurlijk ook in onze webwinkel. Heb je een professionele bakkerij, dan weet je dat de messen van je broodsnijmachine regelmatig vervangen moeten worden voor het deugdelijk snijden van je broden. Werk je met gebak en taarten dan zal je regelmatig taarten horizontaal doorsnijden om ze te kunnen vullen. Dit gaat het gemakkelijkst met het juiste gereedschap. Het snijden van een taart is in een handomdraai gebeurd met een handige taartzaag. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Je kunt een taart in het aantal punten snijden dat je klant graag wil in enkele seconden, met een taartverdeler.

Goed gereedschap is het halve werk

Ook in de keuken geldt dat goed gereedschap het halve werk is. In de professionele bakkerij mag dit dan ook zeker niet ontbreken. Maar ook als je een enthousiaste hobby bakker bent wil je natuurlijk vlot kunnen werken. Dat gaat het beste met het juiste gereedschap. Bij Baktotaal Bouwhuis vind je alles wat je nodig hebt voor snijden en zagen. Je kunt op die manier in een handomdraai je gebak en brood snijden of zagen zoals jij het wilt of zoals het recept voorschrijft. Geen getob meer met standaard bestek of keukenhulpen, maar gebruik de professionele bakhulpmiddelen uit onze webwinkel voor het beste resultaat.

Topkwaliteit keukengereedschap

Zeker voor snijden en zagen geldt dat je goed gereedschap moet hebben. Je hebt niets aan een mes dat na drie keer gebruiken al bot is. Daarom kies je voor de kwaliteitsartikelen in onze webwinkel. Deze messen, scharen en andere artikelen zijn van topkwaliteit en gaan dus vele jaren mee.

arrow_upward