Uw winkelwagen is leeg

Folie Dispensers

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Vileda Wrapmaster Dispenser 30cm
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 64,99 53,71 excl
Wrapmaster vershoudfolie 30cm x 300 meter (3 rollen)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 49,99 41,31 excl
Wrapmaster aluminiumfolie 30cm x 120  meter (3 rollen)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 66,99 55,36 excl
Vileda Wrapmaster Dispenser 45cm
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 84,99 70,24 excl
Wrapmaster vershoudfolie 45cm x 300 meter (3 rollen)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 69,99 57,84 excl
Wrapmaster aluminiumfolie 45cm x 120 meter (3 rollen)
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 99,99 82,64 excl
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Folie dispenser online bestellen | Baktotaal Bouwhuis

Wanneer je een winkel hebt waar verse producten worden verkocht, dan wil je die natuurlijk zo hygiënisch mogelijk verpakken. En dat kan nu met deze handige dispensers. Je kunt een vershoudfolie dispenser eenvoudig in je winkel of restaurant op de toonbank zetten. Zo kunnen je klanten zien dat je de artikelen die ze kopen direct voor ze verpakt wordt om ze langer vers te houden en dat dit ook hygiënisch gebeurt. Door levensmiddelen in te pakken in vershoudfolie of in aluminiumfolie kun je de versheid langer garanderen. Bovendien blijven warme gerechten langer warm als je ze in aluminiumfolie verpakt. Je kunt levensmiddelen in aluminiumfolie ook prima invriezen. Gebruik het echter niet in de magnetron, door de elektrische golven waarmee een magnetron werkt gaat het aluminiumfolie vonken en dat kan je magnetron beschadigen.

Een rollenhouder is ook erg handig

Vind je een dispenser niet handig, kies dan voor een standaard houder voor rollen folie. Want naast de handige folie dispenser vind je in het assortiment van Baktotaal Bouwhuis ook losse rollenhouders, hier kun je een rol folie van je eigen keuze op vastzetten om zo het materiaal gemakkelijk af te kunnen scheuren. Denk hierbij aan magnetronfolie of bakpapier. Maar natuurlijk kun je ook deze handige rollenhouders ook gebruiken voor aluminiumfolie of vershoudfolie. Door er meerdere te plaatsen heb altijd het juiste materiaal direct bij de hand.

Handige afscheurapparaten van goede kwaliteit

De vershoudfolie dispenser en de handige afscheurapparaten voor rollen in lengte variërend van 30 tot en met 75 centimeter. Je kunt de gewenste artikelen direct in de webshop bestellen. Je bestelling wordt binnen enkele dagen bij je thuis bezorgd.

arrow_upward