Uw winkelwagen is leeg

Deegkneders en Broodbakmachines

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Princess Broodbakmachine Homemade Deluxe
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 62,99 52,06 excl
Panasonic Broodbakmachine SW2500WXE
Beschikbaarheid
Incl. BTW: 139,99 115,69 excl
Professionele Deegkneder SM5**
Beschikbaarheid

Normaal: 1.064,99

Incl. BTW: 749,99 619,83 excl
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Broodbakmachines en Deegkneders | Bouwhuis.com

Een bakker die professioneel of semi professioneel brood en banket bakt kan eigenlijk niet zonder een goede deegkneder. Dit apparaat zorgt ervoor dat een grote hoeveelheid deeg wordt gekneed zonder dat je er je handen aan vuil hoeft te maken. Je kunt de ingrediënten voor het deeg in de machine doen en vervolgens stel je de kneedsnelheid en de tijd in. Het apparaat doet de rest. Ondertussen kun jij je bezighouden met het voorbereiden van de vulling voor je taart of de decoratie. Zo bespaar je flink wat tijd.

Elke dag je eigen versgebakken brood

Houd jij ook zo van zelfgebakken brood? Nu is dat heel eenvoudig. Met een handige broodbakmachine kan iedereen zijn eigen brood bakken. Je kunt verschillende broden maken, van wit tot volkoren, spelt of maisbrood. Zelf je brood bakken is ook erg handig als je een glutenvrij dieet volgt. Als je de juiste ingrediënten gebruikt weet je zeker dat er absoluut geen gluten in het brood zullen zitten. Bovendien kun je iedere soort brood maken die je wilt, eventueel met een lekkere vulling.

Kies voor de beste apparaten

Ben je op zoek naar goede deegkneders en broodbakmachines? Kijk dan in de webwinkel of het door jou gezochte apparaat beschikbaar is. Is dat niet het geval dan kun je altijd contact opnemen, wellicht kunnen wij van Baktotaal Bouwhuis je adviseren over de juiste keuze. Want behalve voor goede apparaten kun je ook voor deugdelijk advies bij ons terecht.

arrow_upward